Cart 0
Design & Visualisation
Verhalen vertellen is het spel. Iedereen speelt het.
— Gary Vaynerchuk
 
envision.jpg

onze visie

Bij Ys-Brand geloven we dat storytelling de best mogelijke beleving en emotionele betrokkenheid bij mensen creëert. We ontwerpen hiervoor unieke concepten en visualisaties die de focus en aandacht vasthouden. Zo ontstaat een blijvende impressie bij uw (potentiële) klant of bezoeker: uw visualisatie-concept wordt een experience om niet te vergeten.

 

 
build_it.jpg

Wat we maken

Visualiseren is ons vak. We brengen uw producten en diensten in beeld op een manier die mensen bijblijft. Ys-Brand voert bijzondere concepten en oplossingen uit met de meest up-to-date technologie: User eXperience, visual FX, maar ook korte films en virtual reality. We verzorgen het hele traject van consult en onderzoek tot de praktische uitvoering en implementatie. Door bijvoorbeeld technologie als de Unreal Engine, motion sensor en grafische middelen te mengen, creëren we steeds weer een unieke ervaring die een blijvende impressie achterlaat op uw publiek.

 
release.jpg

let it go!

Ys-Brand is een creatieve ontwerpstudio met ruim 15 jaar ervaring in het visualiseren van concepten en ideeën. Met onze klanten implementeren we deze concepten vervolgens in het dagelijks leven in de vorm van bijzondere toepassingen. Deze veranderen de perceptie van verkoopprocessen, trainingen, promotionele activiteiten en entertainment fundamenteel.

 

 

Niemand weet precies wat YouTube is! We zijn ‘first adopters’ van een technologie die even revolutionair is als de Gutenberg Pers.
— Jordan Peterson
 

Korte film en Animaties als promotie

Een afbeelding zegt soms meer dan duizend woorden. En dat geldt zeker ook voor elk frame van een korte film – het potentieel van deze ‘woorden’ is daarom enorm. Van topmerken, mkb-bedrijven tot overheidsinstellingen en zzp’ers, steeds meer organisaties gebruiken korte films om hun visie over te brengen op hun publiek. Een korte film is een van de krachtigste manieren om engagement op te roepen op social media. Goed ingezet, kan een film en/of animatie kijkers betrekken en inspireren – en hen een boodschap sturen die ze niet zullen vergeten.

 

cONCEPTUAL FURNITURE

Deze korte film is gemaakt om Elements te promoten. Conceptual Furniture ontwikkelde deze nieuwe lijn van meubilair voor het moderne kantoor. Wij waren verantwoordelijk voor het 3D modelleren, de animaties en de VFX. Ook hebben we geadviseerd bij het opzetten van de tekst, slogans en de voice-over.

Ys-Brand is preferred supplier voor alle visuele uitingen en webdesign van Conceptual Furniture.

 

 

HIS SCHIJNDEL

Chapel, onderdeel van vloerontwikkelaar HIS Schijndel, vroeg ons een korte trailer te ontwikkelen om hun unieke parketvloeren dynamisch in beeld te brengen. HIS Schijndel is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete vloeren. Van boom tot vloerdeel.

Alle animaties werden ontwikkeld met de Unreal Engine. Hierdoor waren we flexibel en konden we de wensen van de Chapel verwerken en kwamen we tot een bijzonder geslaagd eindresultaat.

De film was een groot succes op de beurs Domotex in Hannover en de beurs in Munchen.

 

 

MWM2

Voor MWM2 ontwikkelden we een korte film waar hun product: de Videotoets centraal staat. De film combineert verschillende 2D en 3D technieken.

De 3D visualisaties werden ontwikkeld in Unreal Engine. Hierdoor kreeg de film een eigen ‘look and feel’ en waren we in staat om het tempo van de beelden eenvoudig aan te passen.

De film werd vertoond in de Jaarbeurs in Utrecht en draaide in de Kinopolis megabioscoop op het grote scherm.

 

 

 

Virtual Reality & Panoramic 360

Wij zijn een full-service virtual reality-productiestudio. Ons creatieve team produceert ‘next-generation’ digitale/fysieke ervaringen voor toonaangevende merken en organisaties. We hebben een hands-on aanpak, verzorgen het conceptontwerp, de consulting en softwareontwikkeling. Dankzij ons wereldwijde netwerk van VR-professionals hebben we de kennis in huis om elk virtual reality-project aan te pakken. En wanneer uw en onze visie verder reikt dan wat mogelijk is met de bestaande tools, ontwikkelen we nieuwe tools. Bij het creëren en inzetten van virtual reality geloven wij boven alles in oplossingen op maat.

 

 

Storytelling, immersie en realisme. Dat is waar we naar streven in onze virtual reality-ervaringen.

 

 

De opkomende VR-industrie voor consumenten maakt het steeds gemakkelijker om naar virtuele werelden af te reizen. Met VR kun je deze werelden op elk moment bezoeken, vanaf elke locatie. We streven ernaar verhalen te vertellen die kijkers volledig opnemen in hun realisme. VR-storytelling geeft een gevoel van aanwezigheid in een mate die niet eerder mogelijk was met een andere vorm van technologie.

Nieuwe toepassingen als Google Cardboard, Gear VR, Oculus Rift en HTC Vive maken de wereld van virtual reality steeds toegankelijker. Neemt uw bedrijf nú deel aan deze revolutie of pas later? Stap in!

 
 

Virtual Tours & ervaringen

Dompel uw publiek onder in het beste wat VR te bieden heeft. Onze visie: verhalen vertellen, met high end animaties en graphics. Ys-Brand ontwikkelt (360)video's en real-time VR voor advertenties, entertainment, training en onroerend goed.

Wat maakt een product of gebouw speciaal, waarom is het uniek? Voor ontwikkelaars van onroerend goed creëren we bijvoorbeeld concepten met one-of-a-kind virtual reality-ervaringen. Met 360° stereoscopische films en VR beleven geïnteresseerden de projectontwikkeling van hun toekomstige woningen, winkels en kantoren van binnenuit. Het publiek kan dit verhaal hierna in realtime ervaren.

 

 
 

Over Ys-Brand

Ys-Brand is een creatieve visualiseringsstudio die ‘next-generation’ digitale/fysieke ervaringen creëert voor toonaangevende merken en bedrijven. Wij combineren innovatieve concepten met baanbrekende technologieën om uw organisatie en doelgroepen met elkaar te verbinden. Voor ons is geen creatief probleem te groot…

 
contact.jpg